Ingrid Alting

Mijn naam is Ingrid Alting, gecertificeerd loopbaancoach en jobcoach bij beroepsvereniging Noloc. Ik heb een ruime ervaring in het coachen van mensen met diverse vragen en achtergronden,

Ik ben loopbaancoach geworden, nadat ik door privé omstandigheden en een drukke baan mezelf tegenkwam.

Via coachgesprekken ontdekte ik dat ik te veel van mijzelf vroeg en alles goed wilde doen. Ik had diverse overtuigingen:  ik mocht mensen niet teleurstellen en ik moest elke dag mijn werk af hebben. Ik moest, ik moest, ik moest …

Pas tijdens de gesprekken werd ik mij hiervan bewust en kon ik het veranderen. Vaak zie je dat mensen pas gaan nadenken als er iets gebeurt in hun privéleven of op het werk, zoals ontslag, ziekte of een slechte beoordeling.

Dit overkwam mij ook. Pas toen ik ziek werd, ging ik nadenken over mijn werk. Medewerkers in hun kracht zetten en inzetten op de juiste werkzaamheden vond  ik het leukste onderdeel van mijn werk als manager. Maar door allerlei reorganisaties was dit nog maar een kleine onderdeel van  mijn werk. Als loopbaancoach geniet ik nu nog dagelijks van de 1 op 1 contacten. Ik krijg er energie van wanneer mensen blij bij mij de deur uitgaan met nieuwe inzichten en meer zelfvertrouwen. Op weg naar nieuwe kansen.

 

Opleidingen & Trainingen

  • Oplossingsgericht coachen bij  BGL
  • Loopbaanprofessional bij  BGL
  • IPS ( in plaats stelling en steun)- trajectbegeleider bij  Phrenos
  • Trajectbegeleider/ Jobcoach bij Combo Emonomy `
  • Stress en burnout coaching bij Balans Santé
  • Mindfullnesscoach en Yin Yoga begeleider bij Balans Santé
  • Psychopathologie bij de Hoge School Utrecht

Aanpak

Mijn werkwijze is praktische, betrokken en inspirerend. Dit alles met oog op wie jij bent en jouw vraag.  Ik gebruik diverse instrumenten en methodieken om te komen tot een concreet plan en ik stimuleer je tot het nemen van stappen. Een actieplan waar jij energie van krijgt en mee verder kan.

ocean-2203720_1920